• Membina Website Ecommerce

    Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak kongsikan cara-cara untuk memulakan perniagaan online dengan kos permulaan yang rendah. Anda juga boleh Membina Website Ecommerce sendiri. Domain dan Hosting SummaryArticle NameMembina Website EcommerceDescriptionHari

    Read more »
  • Jenis-jenis website

    Hari ini saya ingin menulis tentang perbezaan laman web, jenis-jenis website dan perbezaannya. Terdapat beberapa jenis website dan tulisan saya ini untuk membantu pembaca untuk membezakan jenis-jenis website. SummaryArticle NameJenis-jenis

    Read more »
  • Domain, Hosting dan Website Development

    Hari ni saya nak mengupas tentang domain, hosting dan development untuk website. Ramai antara kita yang masih tidak memahami tentang apa yang diperlukan untuk mempunyai sebuah website.

    Read more »
  • Membina sebuah PC Game

    Artikel ini adalah artikel cara untuk membuat pc gaming anda sendiri. Ya! Anda boleh membina PC Gaming anda sendiri! Sebuah Komputer Desktop yang lengkap mempunyai beberapa komponen. Komponen yang dimaksudkan

    Read more »
  • Invoicing Software

    Aku seorang peniaga. Masih setahun jagung lagi dalam dunia berniaga ni. Dulu aku guna Online Invoice Generator untuk generate invois ngan quotation untuk customer aku. Setakat 3-4 quotation seminggu aku tak rasa

    Read more »
  • Falcon Four Ultimate Boot CD

    Korang mesti pernah pakai Hiren Boot kan? Hiren boot ni sangat terkenal. Tapi sebagai seorang tukang repair komputer, bab software, aku tak berapa berkenan ngan hiren boot, tak tau pasal

    Read more »

Latest

Komputer