Whatsapp Mass Message – Tool for Online Marketer

Ini ialah post untuk produk terbaru saya iaitu sebuah tool untuk broadcast message whatsapp kepada banyak nombor. Whatsapp Broadcast message sebenarnya tidak membantu kerana sekiranya penerima tidak save nombor awak, mereka tidak akan menerima message tersebut.

Oleh sebab itulah, saya memerlukan sebuah tool yang boleh broadcast message kepada yang tak save nombor saya. Dan terciptalah sebuah tool untuk memudahkan lagi proses marketing saya.

boleh tengok demo di bawah.

Sebelum ni, apabila saya memulakan projek wasap.la, ia adalah projek suka-suka dan idea dari isteri saya, Lebih kurang dia cabar saya lah.. “Awak tak boleh buat link wasap sendiri ke?”

Ha.. itu la starting dia. Apabila dah siap, pengguna pertama link tersebut adalah isteri saya. Kemudian beberapa syarikat berminat untuk menggunakan wasap.la sebagai redirection link ke whatsapp mereka.

Utk setakat ni, total user untuk Wasap.la ada lebih kurang 400 peniaga/staff sales. masih sedikit namun ia bertambah dari hari ke hari.

Apabila menggunakan link wasap ni, customer akan message whatsapp direct. so kita ada nombor telefon customer. Database tu kalau tak digunakan dengan betul, sangatlah merugikan.

Oleh sebab itu saya membangunkan software Mass Whatsapp Message ini supaya data nombor2 customer tu kita boleh guna untuk mengiklankan produk2 baru, offer2 baru ataupun sekadar mengucapkan selamat berbuka puasa/selamat hari raya/selamat berpuasa dan sebagainya..

Kadang2 customer kita lupa pada kita. Kita yang kena ingatkan mereka. Sebab tu lah Jenama2 besar berhabis modal semata-mata untuk kekal diingati oleh customer2 mereka. Makin ramai customer, makin tinggi kos impression ini.

Mass Whatsapp Message ini percuma.. tak kena bayar pun. Software dia sahaja yang berbayar. Itu yang ramai seller inginkan. Pelaburan sedikit untuk Kebarangkalian tanpa Had.

Macam2 yang anda boleh lakukan dengan tool ini. Ia bergantung kepada kreativiti anda.. Anda juga boleh applikasikan ilmu2 marketing yang anda belajar dari sifu2 anda dengan tool ini..

Be Creative. Get ahead of your competitor.

Tool ini saya beri percuma kepada yang sudah mendaftar sebagai pengguna Wasap.la Biz Dashboard. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa itu Wasap.la Biz Dashboard, anda boleh menonton video pengenalan Biz Dashboard di http://wasap.la

Boleh dapatkan Biz Dashboard Wasap.la dengan klik link ni

wasap.la/register

Do you like this post?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *