Tambah Akaun Email dalam Google Mail

Hai selamat pagi. hari ni saya nak berkongsi cara-cara menambah akaun email kedalam Google Mail. Tujuan untuk menambah akaun email ke dalam google mail adalah untuk memastikan anda menerima semua email-email anda menggunakan satu akaun sahaja. Umum maklum bahawa GMail sangat mudah digunakan dan cross platform. Dan ianya akan meningkatkan produktiviti dan menjimatkan masa apabila mengumpulkan email anda di dalam satu akaun.

ssDi atas adalah contoh apabila anda menambah akaun email anda dalam Google Mail. Read more

Downgrade Windows 8 pegi Windows 7

Dah lama sebenarnyer aku nak tulis pasal ni, tapi belum sempat sebab mungkin masa sentiasa mencemburui aku.. Ari ni aku nak tulis something yang agak teknikal sket, mohon kalau tak paham tak payah baca.

Ok dipendekkan cerita kalau korang perasan bila downgrade windows 8 pegi windows 7, Korang akan dapat error

windows cannot be installed to this disk. the selected disk is of the gpt partition style

Read more

Banjir, Darurat dan Insurans

Keadaan banjir tahun ini dikatakan antara yang terburuk pernah terjadi dalam sejarah Malaysia selepas banjir 1971. Aku dah baca laporan banjir 1971 dan bagi aku banjir kali ini lebih teruk dari 1971. Ramai kawan-kawan aku yang pergi sendiri menjadi sukarelawan dan ada yang memang bertugas untuk SAR banjir ni postkan gambar2 dan video yang kat tv pun tak akan ditayangkan.

Read more

1 5 6 7 8 9